Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

Fitness - Vestlia Resort

fitness

Fitness-avdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med moderne treningsstudio, spinningsal, samt sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m. Det er 15-års aldersgrense i fitness-avdelingen.

Spinning
Hos oss kan gjestene våre nyte godt av et førsteklasses fitness-treningstilbud. Vi har både styrke og spinningsal hvor vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige gruppetimer. Vi har timer med styrke, mage, stram opp, bosu og pilates. I spinningsalen har vi sykkeltrening med maksimal kondisjonseffekt med fengende musikk. Her får man også timer på forskjellige fitness-nivåer i kombinasjon med styrketrening i helsestudio. Påmelding gjøres pr. mail eller personlig hos oss.

Helsestudio

Vårt helsestudio er fylt med kondisjons- og treningsapparater for maksimal fitness; tredemøller, sykler, elipse, ro-maskiner, treningsapparater vekter m.m. Hos oss kan du få veiledning og hjelp av kvalifiserte trenere.

Personlig trening
Man behøver ikke å ha kjendisstatus eller være popstjerne for å trene fitness og få bedre kondisjon eller bygge muskler med personlig veiledning! En personlig trener utarbeider et skreddersydd opplegg for å gi deg maks motivasjon og treningseffekt. Din personlige trener er din treningspartner som følger med i hele gjennomføringen av treningstimen, slik at du får mest mulig ut av fitness-treningen og hjelp til å nå dine mål. Læringsfokus og topp motivasjon er garantert! Treneren har dybdekunnskap om trening, kosthold og målbare resultater.

Last updated: 01/04/2024

Source: Visit Geilo AS

Fitness - Vestlia Resort

Sider du nylig har besøkt